Kontakt

Kontakt

Som privatperson kan du söka direkt till mottagningen. Jag tar även emot remisser från företag, företagshälsovård, försäkringsbolag och andra aktörer.

Mottagningen har mångårigt samarbete olika försäkringsbolag, företagshälsovård och andra aktörer i samhället. Kris- och traumacentrum, Euro Accident sjukvårdsförsäkring, SOS International, Trygghetsrådet och Omställningsfonden kan särskilt nämnas. 

Du kontaktar mottagningen i första hand via telefon 070-268 62 61 eller skapar kontakt via e-post. Du får berätta lite om vad du önskar hjälp med. Om jag tror mig kunna hjälpa dig erbjuder jag dig att boka en tid, för att utveckla dina frågor i lugn och ro. Under samtalet går vi närmare igenom det som behövs för att förstå dina besvär eller frågeställningar och vad jag tror att en fortsatt kontakt kan bidra med.

Jag svarar i telefon under kontorstid, när möjlighet finns. Om jag är upptagen, skicka gärna ett sms, så återkommer jag till dig så snart det är möjligt. Kom ihåg att lämna uppgift om ditt namn och hur du vill bli kontaktad.

Karta finns nedan. 

Foton: Lena af Geijerstam Unger